Huippusuosittu sisustajan vinkkituokio on loistava apu sinulle, joka tarvitset sisustussuunnittelijan apua kodin sisustamisessa.

Vinkkituokio on helppo ja edullinen tapa saada suunnittelijan vinkit ja neuvot sisustuksen viimeistelyyn. Ongelmakohtiin pureudutaan asiakkaan toiveiden mukaan. Ongelmakohtia voivat esimerkiksi olla tekstiilien valinta, huonekalujen järjestys, taulujen ripustus, säilytysongelmat tai pintamateriaalien valinta…

Yhä useammat ovat käyttäneet Linnemilin vinkkituokiota apuna sisustamisessa ja helpottaneet arkeaan suunnittelijan vinkeillä ja sisustusratkaisuilla.

Vinkkituokio sisältää 2 tuntia yhteistä aikaa suunnittelijan kanssa siellä missä sisustusongelmat kaipaavat ratkaisuja. Suunnittelija pureutuu sisustuksen ongelmakohtiin ja voitte käyttää yhteisen ajan niihin pulmiin joihin kaipaat apua.

NÄIN VINKKITUOKIO TOIMII:

1. Täytä yhteydenottolomake. Suunnittelija on sinuun yhteydessä.

2. Suunnittelija saapuu kotiisi sovittuna ajankohtana.

3. Pureudutte yhdessä niihin ongelmakohtiin joihin kaipaat apua. Huomio! Vinkkituokion aikana ehtii hyvin pureutua useisiin sisustuspulmiin, joten saat varmasti runsaasti neuvoja sisustuksen eri osa-alueisiin.

4. Viimeistele sisustus suunnittelijan ohjeita noudattaen ja nauti kotisi viimeistellystä sisustuksesta.

Vinkkituokion hinta 149€ (sis.alv.24%). Suunnittelijan ajomatka lisätään hintaan +0,85€/km.

Varaa aika vinkkituokiolle heti, ja ratkaistaan kotisi sisustusongelmat yhdessä. Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu ostamaan vinkkituokiota. Olemme sinuun yhteydessä lomakkeen täytettyäsi ja sovitaan tapaaminen yhdessä.

Voit myös lähettää yhteydenottolomakkeen, mikäli haluat lisätietoja vinkkituokiosta tai muista suunnittelupalveluista.

Olen kiinnostunut sisustajan vinkkituokiosta:

4 + 8 =