Linnemilin huippusuosittu vinkkituokio on loistava apu sinulle, joka tarvitset sisustussuunnittelijan apua kodin sisustamisessa. Vinkkituokio on helppo ja edullinen tapa saada suunnittelijan vinkit ja neuvot sisustuksen viimeistelyyn. Ongelmakohtiin pureudutaan asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi tekstiilit, huonekalujen järjestys, taulujen ripustus ja säilytysongelmat…

Yhä useammat ovat käyttäneet Linnemilin vinkkituokiota apuna sisustamisessa ja helpottaneet arkeaan suunnittelijan vinkeillä ja sisustusratkaisuilla.

Vinkkituokio sisältää max.1,5 tuntia yhteistä aikaa suunnittelijan kanssa siellä missä sisustusongelmat kaipaavat ratkaisuja. Suunnittelija pureutuu sisustuksen ongelmakohtiin ja voitte käyttää yhteisen ajan niihin pulmiin joihin kaipaat apua.

Näin Vinkkituokio toimii:

1. Varaa aika suunnittelijalle.

2. Suunnittelija saapuu kotiisi sovittuna ajankohtana.

3. Pureudutte yhdessä niihin ongelmakohtiin joihin kaipaat apua. Huomio! Vinkkituokion aikana ehtii hyvin pureutua useisiin sisustuspulmiin, joten saat varmasti runsaasti neuvoja sisustuksen eri osa-alueisiin.

4. Viimeistele sisustus suunnittelijan ohjeita noudattaen ja nauti kotisi viimeistellystä sisustuksesta.

Varaa oma vinkkituokiosi tai osta se lahjaksi hänelle, joka kaipaa apua kodin sisustamisessa. Vinkkituokion hinta 129€ (sis.alv.24%). Suunnittelijan ajomatka lisätään hintaan +0,75€/km.

Lähetä sähköpostia tai soita, niin varataan aika vinkkituokiolle heti. Voit myös halutessasi lähettää sähköpostitse lisäkysymyksiä vinkkituokiosta tai muista suunnittelupalveluista.