Linnemil

Linnemil toteuttaa sisustussuunnittelua koteihin ja julkisiin tiloihin. Palveluihin lukeutuu sisustussuunnittelun lisäksi myös keittiö- ja kalustesuunnittelu. Yrityksen taustalla toimii Ilona Lassila, sisustus- ja tekstiilimuotoilija sekä visualisti. 

”Sisustussuunnittelijan urani alkoi rautakaupasta, missä työskentelin sisustussuunnittelijana ja -myyjänä, sekä toteutin laajempia suunnittelukokonaisuuksia rakennusliikkeille työskennellen Seinäjoen toimipisteen lisäksi Espoossa ja Tampereella. Yrittäjäksi ryhdyin vuonna 2015. Lukuisien rakennusliikeprojektien, sekä kuluttaja-asiakkaille tehtyjen sisustussuunnitteluprojektien lisäksi suunnittelukokemus ja osaamiseni on karttunut kahden oman omakotitalon suunnittelusta ja rakentamisesta. Lisäksi olen työskennellyt kalustesuunnittelijana Seinäjoen Keittiömaailmassa, joten ammattiosaaminen kalustesuunnittelijana on varsin laaja”.

Linnemil on Seinäjoella toimiva yritys, mutta etäsuunnittelun avulla suunnittelu on toteutettavissa minne päin tahansa Suomea. Yritys toteuttaa myös elämyksellisiä tapahtumasomistuksia kaiken kokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Sisustussuunnittelua voi ostaa myös pienissä osissa yksittäisten sisustusongelmien ratkaisemiseksi. Ethän epäröi olla yhteydessä, kun tarvitset apua sisustusongelmien ratkomiseen.